POLÍTICA DE PRIVACITAT

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

1. RESPONSABLE DEL TRACTAMENT

Farmàcia Torreblanca Plaça Mª Aurèlia Capmany, 3 08970 Sant Joan Despí, Barcelona, ​​consulta@farmaciatorreblanca.com

2. FINALITAT

Gestionar les dades facilitades per enviar les comunicacions d'interès que ha sol·licitat o que es puguin adequar, preparar i enviar els productes sol·licitats en qualsevol dels sistemes de lliurament, solucionar consultes plantejades.

3. LEGITIMACIÓ

Execució de contractes de prestació de servei, consentiment de l'interessat, interès legítim, o compliment de obligacions legals.

4. DESTINATARIS

Farmàcia Torreblanca

Prestadors de serveis per a accions de màrqueting en els canals de comunicació corresponents

5. DRETS DELS TITULARS

En qualsevol moment, l'interessat pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació al tractament, portabilitat i cancel·lació en relació amb les seves dades personals mitjançant correu electrònic dirigit a consulta@farmaciatorreblanca.com o bé mitjançant un escrit dirigit a Farmàcia Torreblanca, Plaça Mª Aurèlia Capmany, 3 08970 Sant Joan Despí.

6. PROTECCIÓ DE DADES DELS USUARIS DE LA WEB

En conformitat amb el vigent Reglament (UE) 2016/679, les dades de caràcter personal dels Usuaris del lloc web es tractaran per a l'activitat del tractament indicat en cada formulari de recollida de dades de la nostra pàgina web per part de Farmàcia Torreblanca. Aquesta tractament de les seves dades estarà protegida en el seu propi consentiment. Al prémer el botó "ENVIAR", el Usuari accepta el tractament de les seves dades per part nostra.

Per a l'exercici dels seus drets, preguem seguir el procediment indicat en el punt anterior. Per altra banda, d'acord amb el disposat a la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat d'Informació i de Comerç Electrònic, Farmàcia Torreblanca es compromet a no enviar comunicacions a través de l'e-mail sense haver recollit abans l’expressa autorització del destinatari. Podeu oposar-vos a l'enviament d'anuncis marcant la casella corresponent.

7. MESURES DE SEGURETAT

Farmàcia Torreblanca adopta els nivells de seguretat requerits per la normativa europea i espanyola vigent en matèria de protecció de dades amb l'objectiu d'evitar el robatori, alteració o accés no autoritzat als dades, tenint en compte la tècnica, els costos d'aplicació i la naturalesa, l'abast, el context i les finalitats del tractament descrits, així com els riscos de probabilitat i gravetat de variables per als seus drets i llibertats com a persona.

8. PLAZ DE CONSERVACIÓ DE LES DADES

Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial amb la nostra farmàcia, mentre que no es sol·liciti la supressió per l'interessat i durant un termini de 5 anys a partir de la confirmació d'interès per la seva part.

9. LEGISLACIÓ APLICABLE

Les presents Condicions es regiran en tot moment pel que disposa la legislació espanyola i europea en matèria de protecció de dades de caràcter personal i de privacitat.