Història

Compartim la nostra història amb tu.

Va ser el 30 d’Abril de 1997 quan Rosa Puig va obrir Farmàcia Torreblanca al municipi de Sant Joan Despí, a Barcelona. Fundada sobre els valors d’oferir un servei diferencial al pacient, al gener de l’any següent la farmàcia va ampliar l’horari de 9 del matí a 9 de la nit tots els dies de l’any i, des de llavors, els clients poden trobar la farmàcia oberta tots els dies de l’any, incloent festius, estan sempre disposats a ajudar-los.

A més a més, al 1999 va firmar un concert amb Cat Salut que l’acreditava per poder oferir dispensacions en productes ortopèdics a càrrec de Cat Salut.

Serveis tradicionals però també nous serveis. Des dels inicis, per exemple, Farmàcia Torreblanca s’ha destacat per oferir un servei excepcional d’anàlisis clíniques per gairebé totes les mútues.

Per brindar el millor tracte i oferir la major comoditat la farmàcia va ampliar les seves instal·lacions el desembre de 2001, passant a tenir dues plantes: la primera dedicada a la dispensació de medicaments, la salut bucodental, l’ortopèdia, els nadons i la dermocosmètica, i la segona especialitzada en medicina natural, homeopatia, alimentació BIO i, a partir de 2014, esport.

Totes les iniciatives des dels seus inicis van permetre aconseguir l’ISO 9001:200 el març del 2002, convertint-se així en una de les cinc primeres farmàcies de Catalunya. I, per si això fos poc, al novembre de 2006 en reconeixement a la seva excel·lència, se li va atorgar la distinció Alphega a la convenció europea. A més, el febrer del següent any, el Grup L’Oréal va designar Farmàcia Torreblanca com a Farmàcia del Futur, reconeixent-la com a millor farmàcia innovadora a Espanya. Coincidint amb aquest fet, la farmàcia va dur a terme una remodelació i millora de les instal·lacions.

Converteixi’s en part de la nostra història.

Filosofia

A Farmàcia Torreblanca sabem que la salut és el més important. Per això el nostre equip treballa tots els dies de l’any per:

  1. Oferir-te una atenció personalitzada.
  2. Aconsellar-te sobre els medicaments o productes més adequats a cada cas.
  3. Proporcionar-te tots els serveis que et puguin ajudar.

Tot això amb el compromís de la nostra màxima professionalitat i recolzats pel nostre ampli ventall de productes.

Treballa amb nosaltres

A Farmàcia Torreblanca apostem per un perfil de professionals amb compromís i orientació al servei al client. Persones que posin entusiasme a la seva feina i que se sentin involucrades en tot el que duen a terme. Si creus que ets el candidat adequat envia’ns el currículum.

Ens posarem en contacte amb tu quan tinguem una vacant adient.